Miksi Ratsukko?

Talliyrittäjälle lisätunteja päivään, asiakkaalle varaamisen helppous

Ratsukko on suunniteltu ja toteutettu yhdessä pitkän linjan talliyrittäjän kanssa, huomioiden sekä tallin asiakkaiden tarpeet tunteja varattaessa sekä peruttaessa että talliyrittäjän helpon tuntien hallinnoinnin. Varaukset ja tuntimuutokset on helppoa tehdä missä ja milloin vain.

Ratsukko on mahdollista räätälöidä myös maneesin varauskalenteriksi ja soveltuu näin talleille, joissa toiminta on enemmän valmennus- ja yksityishevospohjaista.
Kun käytössäsi on Ratsukko puhtaasti varauskalenterina, tuntien varaamisesta ei veloiteta erikseen asiakasta tai tallia. Jos haluat Ratsukon verkkokauppaominaisuudella, maksaa asiakkas tunnit jo niitä varatessaan. Tällöin maksuliikenteestä huolehtiva yhteistyökumppanimme veloittaa pienen prosetuaalisen summan tuntiostoista ja huolehtii maksujen siirtymisen tallin tilille.

Ratsukon myötä saat mm. nämä ominaisuudet:

Varauskalenteri on osa omaa kotisivua

Tallin asiakkaat löytävät Ratsukko-varauskalenterin tallin omilta kotisivuilta, ei muun yhteisön tai organisaation sivujen kautta. Näin myös kävijäliikenne omilla kotisivuilla pysyy.

Informatiivisuus puolin ja toisin - interaktiivinen varauskalenteri

Kalenteriin voi tuntien lisäksi syöttää varattaviksi esimerkiksi kurssit, tallin kertaluonteiset tapahtumat ja yhteistyöseurojen kurssit.
Tuntien sisältö on helppoa laittaa näkyviin, eli asiakas tietää jo kalenteria katsoessaan ja tuntia varatessaan, onko tunti kouluratsastus-, maasto-, este- vai jokin muu tunti, jos talli haluaa tunnit julkaista näin.
Jos tunnin aihetta pitää muuttaa esimerkiksi sääolosuhteiden muuttuessa, saa tiedon välitettyä helposti asiakkaille kalenterin kautta.
Myös asiakkaat voivat lähettää tuntivarausten yhteydessä lisätietoa, vaikkapa ratsutoiveen tunnille tai ilmoittaa tulevansa ensimmäistä kertaa ratsastamaan tallillenne.

Tallin hevosten tuntikäytön seuraaminen

Ratsukko tallentaa tuntihevosten työmäärää ja saat helposti listan hevosten tekemistä työtunneista. Voit myös vertailla hevosten työmäärää vuosittain.

Viikkotuntien luominen ja muokkaaminen helposti

Ratsukon avulla saat tehtyä viikkotunnit niin pitkälle kuin haluat. Tehtyjen tuntien muokkaaminen on myös helppoa ja halutessasi voit muokata esimerkiksi tietyn viikotunnin joko yksittäin tai niin monelle viikolle, kuin haluat, helposti ja nopeasti.

Ajan säästöä puolin ja toisin

Ratsukon myötä aikaa ei mene enää tuntivarauksissa ja niiden peruutuksissa puheluihin, tekstiviesteihin, sähköposteihin tai What’sAppiin vastatessa - kummaltakaan, asiakkaalta tai talliyrittäjältä.
Tuntien varaus- ja peruutusvahvistukset lähetetään automaattisesti sekä talliyrittäjälle että asiakkaalle, ja varaustilanne päivittyy aina varauskalenteriin reaaliaikaisesti.

Irtotunnit täyteen

Asiakkaat voivat varata omat vakiotuntinsa ja lisätunnit niin pitkälle eteenpäin kuin kalenteriin on syötetty tuntien tiedot – vaikka kuluvan vuoden loppuun saakka.
Tunnin näytetään niin pitkälle kuin talliyrittäjä itse haluaa. Lisätunteja ja -kursseja voi lisätä varattaviksi aina tarpeen tullen. Asiakkaat voivat varata tunteja missä ja milloin vain, ilman soittoa tai viestin lähetystä tallille.

Ratsukko-tuki ja apu on aina lähelläsi

Käyttöön liittyvissä sekä teknisissä kysymyksissä tuki ja apu on vain soiton tai viestin päässä, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ratsukko kehittyy kanssasi

Otamme vastaan ilolla antamasi palautteen Ratsukon kehittämistä ajatellen. Tavoitteenamme on tehdä täyden palvelun järjestelmä, jonka toiminnot on luotu talliyrittäjien tarpeiden perusteella.