Varauskalenteri

Varauskalenteri Ratsukko mahdollistaa tuntien varaamisen missä ja milloin vain vaivattomasti. Katso hinta ja lue lisää tästä tuotevaihtoehdosta.

Ratsukko-varauskalenteri on ratsastustuntien ja kurssien varauskalenteri. Mukana ei ole verkkokauppaa vaan asiakkaat maksavat tunnit ja kausikortit suoraan tallille niinkuin aikaisemminkin.

Varauskalenteri integroidaan osaksi tallin omaa kotisivua, värimaailma ja fontti kustomoidaan tallin kotisivujen tyyliseksi. Asiakkaat kirjautuvat Ratsukko-varauskalenteriin tallin kotisivujen kautta eli tutusta paikasta, josta löytyy muutenkin tietoa tallin toiminnasta. Varauskalenteri näyttää tunnit päivittäin niin pitkälle eteenpäin kuin talli itse haluaa. Tunnin otsikot lisätään järjestelmään tallin oman käytännön mukaisesti, juuri niin kuin talli haluaa ilmoittaa ne asiakkailleen.

Ratsukko-varauskalenterissa on täydet toiminnot, aivan kuten muissakin Ratsukko-tuotteissa, vain maksuominaisuus puuttuu. Ominaisuuksia ovat mm.

  • Perhetunnus saman perheen kaikille ratsastajille ja varaukset sekä peruutukset yhden tunnuksen alta
  • Asiakkaan tuntimäärän laskuri ostetuille ratsastuskerroille
  • Asiakkaan tuntihistoria
  • Hevosten tuntimäärän tallennus ja vertailumahdollisuus aikaisempaan ajanjaksoon nähden
  • Hevosten jako ratsastajille, sekä päivän ratsastajat että pidempi aikaväli varauksissa
  • Varauskalenterin tuntien massamuokkaus toistuville viikkotunneille
  • Tallin tiedotteet suoraan asiakkaille varauskalenterin kautta

Hinta

Nyt voit maksaa kokonaishinnan myös kolmessa osassa! Kysy joustavaa maksusuunnitelmaa Ratsukon tilauksen yhteydessä. Hinta Ratsukko-varauskalenterille on 1490€ (alv. 0%). Hintaan sisältyy varauskalenterin suunnittelu ja toteutus tallin kotisivuihin sopivaksi, tietosuojaseloste tai sen tarkennus tallin kotisivuille sekä ensimmäisen käyttövuoden ylläpito- ja tukimaksut. Seuraavasta käyttövuodesta eteenpäin ylläpito- ja tukimaksu on vain 30€ / kk eli 360€ vuodessa mihin sisältyy kaikki Ratsukon tulevat päivitykset ja tietojen varmuuskopiointi päivittäin. Lisähintaan teemme varauskalenterin avaimet käteen-periaatteella, jolloin kaikki tarvittava sisältö tehdään valmiiksi tallille ja tallin tarvitsee vain ottaa kalenteri käyttöön.