Varauskalenteri verkkokaupalla

Ratsukko-varauskalenteri verkkokaupalla, asiakkaat voivat maksaa varattavan tunnin tai kausikortin tunteja varatessaan. Katso hinnat ja lue lisää!

Nyt voit maksaa kokonaishinnan myös kolmessa osassa! Kysy joustavaa maksusuunnitelmaa Ratsukon tilauksen yhteydessä.
Kun Ratsukko-varauskalenteriin lisätään verkkokauppa, asiakkaat voivat maksaa tunnit ja kurssit jo niitä varatessaan. Myös tässä tuotevaihtoehdossa varauskalenteri integroidaan osaksi omaa kotisivua, värimaailma ja fontti luodaan tallin omien kotisivujen tyyliseksi.
Asiakkaat kirjautuvat Ratsukkoon tallin omien kotisivujen kautta eli tutusta paikasta, josta löytyy muutenkin tietoa tallin toiminnasta. Tuntien maksamisesta maksuliikennettä hoitava taho veloittaa pienen summan ja huolehtii myös, että varausmaksut ohjautuvat tallin tilille. Kysy käytössämme olevista maksuvaihtoehdoista, katsotaan tallillesi sopivin.

Varauskalenteri näyttää tunnit päivittäin niin pitkälle eteenpäin kuin talli itse haluaa. Tunnin otsikot lisätään järjestelmään tallin oman käytännön mukaisesti, juuri niin kuin talli haluaa ilmoittaa ne asiakkailleen.

Ratsukko-varauskalenterissa verkkokaupalla on täydet toiminnot, aivan kuten muissakin Ratsukko-tuotteissa. Ominaisuuksia ovat mm.

  • Varattavien tuntien ja kurssien maksaminen varausvaiheessa
  • Perhetunnus saman perheen kaikille ratsastajille ja varaukset sekä peruutukset yhden tunnuksen alta
  • Asiakkaan tuntimäärän laskuri ostetuille ratsastuskerroille
  • Asiakkaan tuntihistoria
  • Hevosten tuntimäärän tallennus ja vertailumahdollisuus aikaisempaan ajanjaksoon nähden
  • Hevosten jako ratsastajille, sekä päivän ratsastajat että pidempi aikaväli varauksissa
  • Varauskalenterin tuntien massamuokkaus toistuville viikkotunneille
  • Tallin tiedotteet suoraan asiakkaille varauskalenterin kautta

Hinta

Hinta Ratsukko-varauskalenterille verkkokaupalla on 1290€ (alv. 0%). Hintaan sisältyy varauskalenterin suunnittelu ja toteutus tallin kotisivuihin sopivaksi, tietosuojaseloste tai sen tarkennus tallin kotisivuille sekä ensimmäisen käyttövuoden ylläpito- ja tukimaksut. Seuraavasta käyttövuodesta eteenpäin ylläpito- ja tukimaksu on vain 25€ / kk eli 300€ vuodessa sisältäen Ratsukon kaikki päivitykset ja tietojen varmuuskopioinnin. Lisähintaan teemme varauskalenterin avaimet käteen-periaatteella, jolloin kaikki tarvittava sisältö tehdään valmiiksi tallille ja tallin tarvitsee vain ottaa kalenteri käyttöön.