Hintalaskuri

Ratsukon Hintalaskuri

Talliyrittäjän helppokäyttöinen ja edullinen Ropo laskutuspalvelu Ratsukossa

Ratsukkoon integroitu, talliyrittäjälle tarkoitettu Ropo laskutuspalvelu on helppokäyttöinen ja edullinen. Laske laskurillamme, miten paljon laskutuspalvelun käyttö maksaa sinule.

  1. Syötä kenttään Laskun summa esimerkiksi 10-kerran sarjakortin tai koko kauden hinta,
    jonka laskutat asiakkaaltasi.
  2. Syötä kenttään Laskujen määrä joko arvio tai todellinen määrä kausi- / vuositason laskuista. Voit myös laskea kuukausitason kulut syöttämällä kuukauden aikana tehtävien laskujen määrän.
  3. Jos haluat vertailla komissiopohjaista veloitusta asiakkaiden sarja- tai kausikorteille, syötä kenttään Myyntikomissio (%) prosentuaalinen komissio.

Laskuri laskee sinulle vertailun Ropon laskutuspalvelusta sekä myyntikomissiopohjaisesta palvelusta: laskurissa Tallille-pystysarakkeeseen tulee näkyviin sinulle jäävä liikevaihto ensimmäiselle riville. Komissio-pystysarakkeeseen tulee näkyviin ensimmäiselle riville kulu, jonka maksat lähetetyistä laskuista Ropo Capitalille. Kummankin pystysarakkeen alimmainen rivi on vertailevaa tieto myyntikomissio perusteella tehtävästä veloituksesta..

Ropo laskutuspalvelun käyttö maksaa vain 0,47€/ lasku*, olipa laskun summa 30€ tai 300€. Ropo tai Ratsukko eivät veloita komissiota laskutetuista tunneista. Laskurissa vaakarivi Komissio on vertailevaa tietoa, eikä se koske Ratsukkoa tai Ropoa.
* kun lasku lähetetään asiakkaalle sähköpostitse. Paperilaskun lähetyskulu on 2,40€. Kulun voi halutessa lisätä laskutuslisänä asiakkaan laskulle. Lisää tietoa Roposta löydät Ropo Capital kotisivuilta. Hinnat ovat alv 0 hintoja.

Ratsukko Varauskalenteria koskevissa kokonaiskuluissa, huomioithan Ratsukon hinnoittelun kun se otetaan käyttöön tallillesi. Riippuen valittavasta Ratsukko vaihtoehdosta, Ratsukon kertahinta on joko 790€ tai 1190€ sisältäen 1. käyttövuoden tuki- ja ylläpitomaksun. 2. käyttövuodesta eteenpäin tuki- ja ylläpitomaksu on 240€ tai 300€ riippuen valitusta Ratsukko vaihtoehdosta. Hinnat ovat alv 0 hintoja. Katso kaikkien Ratsukko vaihtoehtojen hinnat sivulta UKK usein kysyttyjä kysymyksiä.

Laskutettu summa: 200 000,00
PalveluTallilleKomissio
Ropo199 530,00470,00
Komissio193 400,006 600,00