Ratsastajalle

Ratsastajalle

Lähde ratsastamaan ja hyödynnä ratsastuksen oheispalveluita Ratsukon avulla.

Ratsastamaan juuri silloin kun haluat

Ratsastamaan juuri silloin kun haluat

Ratsukko kertoo sinulle tallisi reaaliaikaisen tuntipaikkatilanteen. Usein omien vakiotuntien lisäksi mieli halajaa ratsastamaan ja tallille useamminkin. Ratsukon kautta voit varata tunnin juuri kuin se sopii sinulle ja kun tunneilla on tilaa. Näet myös tallisi koko tuntitarjonnan ja voit lähteä kokeilemaan jotain sinulle uutta tuntia. Jokaisen tunnin tiedoissa on myös tunnin taso, jonka perusteella et voi joutua vahingossa taitotasollesi liian vaativalle tai helpolle tunnille.

Oma tuntihistoria tallessa

Oma tuntihistoria tallessa

Kun kirjaudut Ratsukkoon, näet oman tuntihistoriasi, tulevat tuntivaraukset, ratsastuskorttisi tiedot ja tallin mahdolliset tiedotteet tai viestit ratsastajille. Jos perheessäsi on myös muita ratsastajia, näet kaikkien tuntihistorian ja tulevat varaukset kätevästi. Varaa ja peru tunteja, katso tallisi tulevaa tuntitarjontaa, kursseja ja valmennuksia ja hallinnoi kaikkia sinulle tärkeitä, oleellisia toimintoja helposti, niin mobiilisti, pc:llä kuin padIlla.

Tärkeitä viestejä tallille

Tärkeitä viestejä tallille

Kun teet tuntivarauksia, voit lähettää varauksen yhteydessä tärkeän viestin tallille ja ratsastuksen opettajallesi: hevostoiveen, tiedon että ratsusi pitäisi olla valmiina koska pääset vasta tunnin alkuun paikalle tai jonkin muun viestin. Tämä kaikki käy helposti, ilman että sinun tarvitsee soittaa tai lähettää sähköpostia tai muuta viestiä tallillesi.

Tuntipaikan jonotus

Tuntipaikan jonotus

Voit laittaa itsesi jonoon tunnille, joka on täynnä. Selainpuolella kalenterissa täyden tunnin kohdalla on pieni kellosymboli, klikkaamalla sitä saat itsesi jonopaikalle tunnille. MyRatsukko sovelluksessa täyden tunnin kohdalla on linkki JONOTUSLISTALLE ja klikkaamalla sitä, olet jonossa tunnille. Kun tunnille vapautuu tilaa, saat siitä ilmoituksen, jonka jälkeen voit käydä varaamassa tunnin, jos edelleen haluat ratsastamaan. HUOM! Jonotuspaikka ei automaattisesti varaa tuntia, vaan sinun pitää tehdä varaus itse, kun saat ilmoituksen paikan vapautumisesta.

Sinulle jaettu ratsu päivän tunnille

Sinulle jaettu ratsu päivän tunnille

Kun käytössäsi on MyRatsukko app ja olet ottanut ilmoitukset käyttöön (Asetukset - Ilmoitukset, salli ilmoitukset), saat tiedon päivän tunnille sinulle jaetusta ratsusta. Jokaisella tallilla on oma asetus hevosjaolle ja se lähetetään yleensä muutamia tunteja ennen oman tuntisi alkua tiedoksi sinulle. Jokainen ratsastaja saa tiedon vain omasta ratsustaan ja siitä, onko ratsu jo edellisellä tunnilla ja jatkaako se seuraavalle. Tulethan aina kuitenkin ajoissa tallille ennen tuntisi alkua, sillä joskus hevosjako voi muuttua viime hetkellä ja sinulle voidaan vaihtaa hevonen.

Tallisi ja Ratsukon uutiset

Tallisi ja Ratsukon uutiset

Seuraa sekä tallisi että Ratsukon uutisia. Löydät ne sekä selainversiossa että mobiilisovelluksessa etusivulta sekä tallisi omilta sivuilta. Tallisi infomoi uutisilla kaikkia ratsastajia koskevista tärkeistä asioista. Ratsukon uutiset liittyvät Ratsukon käyttöön, meneillään oleviin somekilpailuihin ja muuhun kaikkia käyttäviä koskeviin asioihin.