Ratsastajalle

Ratsastajalle

Lähde ratsastamaan ja hyödynnä ratsastuksen oheispalveluita Ratsukon avulla.

Ratsastamaan juuri silloin kun haluat

Ratsastamaan juuri silloin kun haluat

Ratsukko kertoo sinulle tallisi reaaliaikaisen tuntipaikkatilanteen. Usein omien vakiotuntien lisäksi mieli halajaa ratsastamaan ja tallille useamminkin. Ratsukon kautta voit varata tunnin juuri kuin se sopii sinulle ja kun tunneilla on tilaa. Näet myös tallisi koko tuntitarjonnan ja voit lähteä kokeilemaan jotain sinulle uutta tuntia. Jokaisen tunnin tiedoissa on myös tunnin taso, jonka perusteella et voi joutua vahingossa taitotasollesi liian vaativalle tai helpolle tunnille.

Oma tuntihistoria tallessa

Oma tuntihistoria tallessa

Kun kirjaudut Ratsukkoon, näet oman tuntihistoriasi, tulevat tuntivaraukset, ratsastuskorttisi tiedot ja tallin mahdolliset tiedotteet tai viestit ratsastajille. Jos perheessäsi on myös muita ratsastajia, näet kaikkien tuntihistorian ja tulevat varaukset kätevästi. Varaa ja peru tunteja, katso tallisi tulevaa tuntitarjontaa, kursseja ja valmennuksia ja hallinnoi kaikkia sinulle tärkeitä, oleellisia toimintoja helposti, niin mobiilisti, pc:llä kuin padIlla.

Tärkeitä viestejä tallille

Tärkeitä viestejä tallille

Kun teet tuntivarauksia, voit lähettää varauksen yhteydessä tärkeän viestin tallille ja ratsastuksen opettajallesi: hevostoiveen, tiedon että ratsusi pitäisi olla valmiina koska pääset vasta tunnin alkuun paikalle tai jonkin muun viestin. Tämä kaikki käy helposti, ilman että sinun tarvitsee soittaa tai lähettää sähköpostia tai muuta viestiä tallillesi.

Seuraa omaa kehittymistäsi

Seuraa omaa kehittymistäsi

Voit tehdä merkintöjä ratsastetuista tunneista Omaan Ratsukkoosi. Näin pystyt seuraamaan harrastuksesi kehittävää puolta ja näet pidemmänkin aikavälin merkinnät helposti. Mikä on lempihevosesi, millä hevosella opit laukkaamaan tai tekemään pohkeenväistöt, millaisia onnistumisen tunteita sait ja miltä tunneilta tarkalleen. Voit pitää päiväkirjan omaista seurantaa, jota on mielenkiintoista tarkastella myöhemminkin. Tämä ominaisuus on tulossa pian ratsastajien käyttöön.

Keskustele ja vaihda mielipiteitä muiden ratsastajien kanssa

Keskustele ja vaihda mielipiteitä muiden ratsastajien kanssa

Ratsukon keskustelufoorumi on paikka, jossa vaihdat ajatuksia muiden ratsastajien kanssa. Foorumi on hengeltään positiivinen ja kannustava. Sen tarkoitus on ylläpitää hyvää henkeä kaikkien foorumissa mukana olevien kesken ratsastukseen liittyvissä asioissa. Foorumin kautta saat mielenkiintoisia ja harrastusta eteenpäin vievää tietoa. Tämä ominaisuus on tulossa pian ratsastajien käyttöön.

Ratsukko kauppapaikka

Ratsukko kauppapaikka

TULOSSA UUTEEN RATSUKKOON! Laitetaan hyvä kiertoon! Voit laittaa tarpeettomat tai pieneksi jääneet perheen juniorin ratsastusvarusteet myyntiin Ratsukon kauppapaikkaan. Kauppapaikan kautta tavoitat helposti oman kotitallisi muut ratsastajat ja myymillesi varusteille tai tarvikkeille on juuri oikea asiakaskunta aivan lähellä. Tämä ominaisuus on tulossa pian ratsastajien käyttöön.