Ratsukko

Rakkaudesta lajiin

Tavoitteena ratsastusharrastuksen kehittäminen

Ratsukko on ratsastuskoulu- ja hevosalan yrittäjän kumppani ja ratsastajan oikopolku lajin pariin. Ratsastuskouluyrittäjänä teet Ratsukon avulla ratsastustuntien varaamisesta helppoa asiakkaillesi, hallitset tallin arkea, kehität liiketoimintaasi ja pidät tehokkaasti yhteyttä asiakkaaseen. Ratsukko avaa uuden asiakasverkoston ja ansaintamallin. Ratsukon tärkeimmät ominaisuudet löydät sivulta Talliyrittäjälle.

Tallin asiakkaille, ratsastajille, Ratsukko tekee tuntien varaamisesta helppoa ja vaivatonta toimintamallinsa ansiosta. Näet oman kotitallisi vapaat tunnin reaaliajassa ja voit varata juuri sinulle sopivan tunnin, kun mieli halajaa ratsastamaan. Ratsukko uudistuu ja tuo mukanaan myös uutta, harrastusta tukevaa sisältöä, joka auttaa sinua kehittymään ratsastuksessa. Tutustu ratsastajan Ratsukkoon tarkemmin.

Ratsukko on tuote ja palvelu, jota on kehitetty yhdessä ratsastuskouluyrittäjien kanssa. Ratsukko-tiimiläisten oma kokemus ratsastajana, tallin asiakkaana, sekä nykyaikaisen, digitaalisen palveluympäristön kehittäjänä ja mahdollistajana ammattimaiseen käyttöön talleille luovat erinomaisen lähtökohdan yhteistyöhön talliyrittäjien kanssa. Ratsukko on Ratsukko Solutions Oy:n tuote ja rekisteröity tavaramerkki.