Talliyrittäjälle

Talliyrittäjälle

Ratsukon tärkeimmät ominaisuudet talliyrittäjälle

Ratsukon hinnat 10.2.2023 alkaen. Hinnat ovat alv 0% hintoja.

Käyttöönottomaksu 0 €, ensimmäisen vuoden (12kk) kuukausimaksu 99 €/kk. 2. käyttövuodesta eteenpäin kuukausimaksu yrityksesi liikevaihdon mukaan:

liikevaihto
alle 200 000 €, kk-maksu 39 €
200 000 - 400 000 €, kk-maksu 49 €
400 000 - 600 000 €, kk-maksu 55 €
yli 600 000 €, kk-maksu 59 €

Kuukausimaksuun sisältyy

 • Ratsukon tuki- ja ylläpitopalvelu
 • VismaPay-verkkomaksupalvelu
 • Ropo Capital-laskutuspalvelu

Ratsukko ei veloita tallien asiakkaiden maksuista komissiota tallilta.

VismaPay veloittaa tallille tilitettävistä maksuista seuraavasti:

 • 0,39€ pankkimaksuista
 • 0,39€ Lasku ja osamaksu (Jousto)

Ropo Capital veloittaa tallia lähetetyistä laskuista

 • 0,47€/ lasku, lähetys sähköpostitse
 • 2,40€/ lasku, lähetys postitse
 • Talli voi itse määrittää laskutuslisän sekä sähköpostitse että postitse lähetettävälle laskulle

Mitä talli saa Ratsukon myötä?

 • ratsastustuntien varausjärjestelmän, jota voi käyttää millä tahansa päätelaitteella selainversiona
 • Verkkokaupan ja/ tai laskutusjärjestelmän ratsastustunneille, -kursseille ja -leireille
 • Talli voi varata vakioasiakkaiden tuntipaikat koko kaudeksi tai niin pitkälle eteenpäin kuin haluaa
 • Kasvavan ja uudistuvan ratsastusharrastuksen portaalin
 • Edullisen talliarjen hallintatyökalun
 • Ratsastajien käyttöön aidon mobiilisovelluksen, MyRatsukko-applikaation, joka tarjoaa tallin asiakkaille monipuoliset toiminnot. Myös selainversio käytössä asiakkaille ja sitä voi käyttää mobiilisovelluksen rinnalla

Varauskalenteri

Varauskalenteri

Ratsukko on varausjärjestelmä sekä paljon muuta: itse kalenteri on tallisi ja asiakkaiden välinen kommunikointikanava. Kun esimerkiksi teet kalenterissa jo olevaan tuntiin lisätiedon, lähtee siitä automaattisesti tieto tunnille tuleville ratsastajille ja tieto näkyy kalenterissa myös muille. Tuntimuutokset ovat helppoja kommunikoida asiakkaille. Asiakkaat voivat varata vakiotuntipaikat helposti vaikka koko kaudelle tai voit tehdä sen heidän puolestaan.

Laskutusjärjestelmä

Laskutusjärjestelmä

Ratsukkoon intgeroitua Ropo Capitalin laskutuspalvelua on helppo käyttää. Ropo hoitaa laskujen lähetyksen ja automaattisen huomauttamisen maksamattomasta laskusta. Kun teet asiakkaalle laskun esimerkiksi uudesta 10-kerran sarjakortista, varaat samalla myös tuntipaikan kymmenelle tunnille asiakkaalle.
Uusi toiminto Ratsukossa on Jaksotettu laskutus: voit varata saman vakiotuntipaikan vaikkapa 50 viikoksi eteenpäin ja automatisoida laskutuksen 5 tai 10 tunnin jaksoille (minimi laskutusjakso 4 tuntia). Samalla kun varaat tunnit, laskutat ne myös juuri kuten haluat. Ropo Capital-laskutuspalvelun käyttö maksaa vain 0,47€/ lasku*, olipa laskun summa 30€ tai 300€. Ropo tai Ratsukko eivät veloita komissiota laskutetuista tunneista, ainoa kulu on yllä mainittu laskun lähetyskulu.
*kun lasku lähetetään asiakkaalle sähköpostitse. Paperilaskun lähetyskulu on 2,43€. Kulun voi halutessa lisätä laskutuslisänä asiakkaan laskulle. Hinnat ovat alv 0% hintoja.

Vapaiden tuntipaikkojen myyntikanava

Vapaiden tuntipaikkojen myyntikanava

Ratsukko kertoo reaaliaikaisen tuntipaikkatilanteen asiakkaillesi. Saat täytettyä vapaat ja viime hetkellä vapautuneet tuntipaikat tunnin tason mukaisilla ratsastajilla. Asiakas näkee aina tunnin tason kaikkien tuntien kohdalla ja näin osaa varata itselleen oikeantasoisen tunnin. Ratsukon kautta asiakkaasi voivat varata tunnit itselleen vielä 60 minuuttia ennen tuntien alkua tai sen ajan puitteissa, joka on oman tallinne aikatauluun sopivin. Tuntiperuutukset tehdään Ratsukon kautta pääsääntöisesti 1-2 vrk ennen tunnin alkua, joka on suositus. Peruutusaika voi olla myös lyhyempi halutessasi. UUTTA! Uuden Ratsukko version myötä asiakkaat voivat laittaa itsensä jonoon täysille tuntipaikoille. Viime hetken peruutuspaikat on helppoa täyttää, kun tuntipaikkaa jonottavat asiakkaat saavat tiedon vapautuvasta paikasta.

Asiakashallintajärjestelmä

Asiakashallintajärjestelmä

Ratsukko kertoo sinulle mm. asiakkaan tulevat ja menneet ratsastustunnit, eniten ratsastetut hevoset, tuntivarausten yhteydessä kerrotut toiveet tai viestit tallille sekä perheen kaikkien ratsastajien tiedot. Uuden asiakkaan kirjautuessa ja luodessa käyttäjätunnuksen Ratsukkoon, antaa hän kaikki tarvittavat asiakastiedot, joiden perusteella mm. opetushevonen on helppoa valita hänelle. Asiakkaan omat ja perheen muiden ratsastajien ratsastuskortit ja laskutushistoria ovat tallessa ja saat niistä raportin Ratsukon kautta aina kun tarvitset.

Hevosten työmäärän seurantajärjestelmä

Hevosten työmäärän seurantajärjestelmä

Olipa tallillasi pieni tai suuri määrä opetushevosia, tallentuu kaikkien hevosten työtuntimäärä Ratsukkoon. Voit seurata työtunteja viikko-, kuukausi- sekä vuositasolla. Asiakaskohtaisesti näet myös, millä hevosilla on ratsastettu eniten ja milloin. Hevosten jako päivän tunneille sekä muutamaa päivää etukäteen onnistuu kätevästi, myös mobiilisti. Jos jotkin hevoset ovat väliaikaisesti pois tuntikäytöstä, saat poistettua ne aktiivisesta hevoslistauksesta haluamaksesi ajaksi, jolloin ne eivät tule hevosjakoon vaihtoehdoiksi.

Kuukausi- ja vuositason statistiikka

Kuukausi- ja vuositason statistiikka

Seuraa asiakasmäärää, ratsastettuja tunteja sekä hevosten työtunteja kätevästi yhdellä näkymällä. Pääset nopeasti toteamaan, että Ratsukon käyttö on lisännyt asiakkaiden ratsastustunteja ja sen myötä myös yrityksesi liikevaihtoa. Halutessasi voit myös seurata, onko asiakasmäärä kasvanut lasten tai aikuisten tunneilla sekä minkälaisilla tunneilla.