Talliyrittäjälle

Talliyrittäjälle

Ratsukon tärkeimmät ominaisuudet talliyrittäjälle

Varauskalenteri

Varauskalenteri

Ratsukko varauskalenteri sekä paljon muuta itse kalenterin sisällä. Varauskalenteri on tallisi ja asiakkaiden välinen kommunikointikanava. Kun esimerkiksi teet kalenterissa jo olevaan tuntiin lisätiedon, lähtee siitä automaattisesti tieto tunnille tuleville asiakkaille ja tieto näkyy kalenterissa myös muille. Tuntimuutokset ovat helppoja kommunikoida asiakkaille. Asiakkaat voivat varata vakiotuntipaikat helposti vaikka koko kaudelle tai voit tehdä sen heidän puolestaan. Varauskalenterin sisällä oleva tuntilaskuri pitää asiakkaiden ratsastuskortit ja ratsastettujen tuntien määrän selkeänä. Näin tiedät aina, montako maksettua tai laskutettua tuntia asiakkailla on vielä jäljellä.

Laskutusjärjestelmä

Laskutusjärjestelmä

Ratsukkoon intgeroitua Ropo Capitalin laskutuspalvelua on helppo käyttää. Ropo hoitaa laskujen lähetyksen ja automaattisen huomauttamisen maksamattomasta laskusta. Kun teet asiakkaalle laskun esimerkiksi uudesta 10-kerran sarjakortista, lisätään laskutettujen tuntien määrä automaattisesti Ratsukossa olevalle asiakkaan ratsastuskortille. Ja mikä parasta, Ropo laskutuspalvelun käyttö maksaa vain 0,47€/ lasku*, olipa laskun summa 30€ tai 300€. Ropo tai Ratsukko eivät veloita komissiota laskutetuista tunneista, ainoa kulu on yllä mainittu laskun lähetyskulu.
*kun lasku lähetetään asiakkaalle sähköpostitse. Paperilaskun lähetyskulu on 2,34€. Kulun voi halutessa lisätä laskutuslisänä asiakkaan laskulle. Hinnat ovat alv 0% hintoja.

Vapaiden tuntipaikkojen myyntikanava

Vapaiden tuntipaikkojen myyntikanava

Ratsukko kertoo reaaliaikaisen tuntipaikkatilanteen asiakkaillesi. Saat täytettyä vapaat ja viime hetkellä vapautuneet tuntipaikat tunnin tason mukaisilla ratsastajilla. Asiakas näkee aina tunnin tason kaikkien tuntien kohdalla ja näin osaa varata itselleen oikeantasoisen tunnin. Ratsukon kautta asiakkaasi voivat varata tunnit itselleen vielä 60 minuuttia ennen tuntien alkua tai sen ajan puitteissa, joka on oman tallinne aikatauluun sopivin. Tuntiperuutukset tehdään Ratsukon kautta pääsääntöisesti 1-2 vrk ennen tunnin alkua, joka on suositus. Peruutusaika voi olla myös lyhyempi halutessasi.

Asiakashallintajärjestelmä

Asiakashallintajärjestelmä

Ratsukko kertoo sinulle mm. asiakkaan tulevat ja menneet ratsastustunnit, eniten ratsastetut hevoset, tuntivarausten yhteydessä kerrotut toiveet tai viestit tallille sekä perheen kaikkien ratsastajien tiedot. Uuden asiakkaan kirjautuessa ja luodessa käyttäjätunnuksen Ratsukkoon, antaa hän kaikki tarvittavat asiakastiedot, joiden perusteella mm. opetushevonen on helppoa valita hänelle. Asiakkaan omat ja perheen muiden ratsastajien ratsastuskortit ja laskutushistoria ovat tallessa ja saat niistä raportin Ratsukon kautta aina kun tarvitset.

Hevosten työmäärän seurantajärjestelmä

Hevosten työmäärän seurantajärjestelmä

Olipa tallillasi pieni tai suuri määrä opetushevosia, tallentuu kaikkien hevosten työtuntimäärä Ratsukkoon. Voit seurata työtunteja viikko-, kuukausi- sekä vuositasolla. Asiakaskohtaisesti näet myös, millä hevosilla on ratsastettu eniten ja milloin. Hevosten jako päivän tunneille sekä muutamaa päivää etukäteen onnistuu kätevästi, myös mobiilisti. Jos jotkin hevoset ovat väliaikaisesti pois tuntikäytöstä, saat poistettua ne aktiivisesta hevoslistauksesta haluamaksesi ajaksi, jolloin ne eivät tule hevosjakoon vaihtoehdoiksi.

Kuukausi- ja vuositason statistiikka

Kuukausi- ja vuositason statistiikka

Seuraa asiakasmäärää, ratsastettuja tunteja sekä hevosten työtunteja kätevästi yhdellä näkymällä. Pääset nopeasti toteamaan, että Ratsukon käyttö on lisännyt asiakkaiden ratsastustunteja ja sen myötä myös yrityksesi liikevaihtoa. Halutessasi voit myös seurata, onko asiakasmäärä kasvanut lasten tai aikuisten tunneilla sekä minkälaisilla tunneilla.