MyRatsukko-sovellus

MyRatsukko on ainoa markkinoilla oleva mobiilisovellus ratsastuskouluille ja ratsastajille

MyRatsukko on ainoa kotimaan markkinoilla oleva tuntivarausten ja ratsastuksen mobiilisovellus ratsastuskouluille ja ratsastajille. Kun lataat MyRatsukon puhelimeesi, kulkevat tuntivaraukset ja kaikki muu tarvittava ja hyödyllinen tieto aina mukanasi.

Näin käytät sovellusta

Siirtyminen nykyisestä Ratsukosta uuteen

Jos olet jo Ratsukkoa käyttävän ratsastuskoulun asiakas, pääset käyttämään uutta Ratsukkoa ja MyRatsukko-sovellusta sen jälkeen, kun siirtymä nykyisestä Ratsukosta on tehty uuteen. Loppuvuonna 2021 kaikki nykyiset Ratsukko-tallit siirretään uuteen versioon, ja siirtymäajalla nykyinen Ratsukko toimii ja on käytössä kuten ennenkin.
Saat ohjeet kotitalliltasi liittyen uuden version käyttöönottoon. Noudatathan ohjeita, jotta tuntivarauksissa ei aiheudu päällekkäisyyksiä siirtymäajalla ja heti sen jälkeen.

Pääsääntöisesti toimi näin:

  • Luo itsellesi käyttäjätunnus uuteen Ratsukkoon, päivitä tietosi ja liity kotitalliisi.
  • Kun pääset kirjautumaan uuteen Ratsukkoon, älä tee tuntivarauksia kotitallillesi! Voimassa olevat varaukset siirtyvät nykyisestä Ratsukosta uuteen, ja tärkeää on, ettei jo varatuille tunneille tehdä tuplavarauksia.
  • Noudata kotitallisi antamia tarkempia ohjeita.
  • Jos olet uusi asiakas etkä ole aikaisemmin käynyt tallilla, soita aina ensin tallille ennen tuntien varaamista Ratsukosta. Tällä tavoin pääset taitojasi vastaavalle, oikeanlaiselle ratsastustunnille.

Ratsukon uudet ominaisuudet

Uudessa Ratsukossa on paljon uusia, odotettuja ominaisuuksia. Mm. seuraavat toiminnot ja ominaisuudet löydät sekä webversiosta ratsukko.fi että MyRatsukko-sovelluksesta:

  • Kun talli on tehnyt päivän ratsastustuntien hevosjaon, saat tiedon siitä Ratsukkoon. Jos käytät webversiota, käy katsomassa tunnillesi jaettu hevonen. MyRatsukko-sovelluksen kautta saat ilmoituksen hevosjaosta, kun olet ottanut ensin sovelluksen Asetusten kautta Ilmoitukset käyttöösi.
  • Tuntipaikkojen jonotus: jos haluat ratsastaa enemmän kuin vakiotuntisi, mutta kaikki tuntipaikat ovat täynnä, voit laittaa itsesi jonoon tunnille. Jos paikka vapautuu tunnille, saat siitä ilmoituksen ja voit varata paikan vielä joitain tunteja ennen tunnin alkua. Huomioithan sen, että moni muukin voi olla jonossa samalle tunnille. Nopeus on valttia vapautuneen tuntipaikan varaamisessa!
  • Tärkeän viestin lähettäminen tallille jo varattua tuntia koskien (webversio): voit lähettää tallillesi viestin suoraan tuntivaraustasi muokkaamalla. Viestin tulee liittyä kiinteästi tuntiisi, esimerkiksi jos tarvitset apua hevosen varustamiseen. Hevostoiveita ei huomioida, tallit tekevät hevosjaon perustellusti kaikille ratsastajille aikaisemman ratsastustuntihistorian ja ratsastettujen hevosten perusteella, kunnioitathan sitä etkä kuormita turhaan tallia hevostoiveilla.
  • Jos sinulle jaettu hevonen on jo edellisellä tunnilla tai jatkaa seuraavalle, näet sen myös tuntisi hevosjaon tiedoissa